haine cu stil in sarcina
Recomandari de produse si servicii

Poate un OUTLET să ajute o femeie însărcinată cu gemeni să își păstreze stilul vestimenar?

VERNI o să îți spun astăzi dragă femeie 🙂 Bună ziua .

Profit de vremea urâtă pentru a scrie acest articol. Tema aleasă astăzi este vestimentația cu stil, dar accesibilă. Nu te speria VERNI, promit să fiu îngăduitoare.

flaunter WcXxxQYp aM unsplash
sursa unsplash

Nu știu cât de avizată sunt să vorbesc despre stil vestimentar, dar profit de experiența mea de fostă femeie însărcinată cu gemeni. Dacă voi bate câmpii sau nu, te rog să îmi spui.

VERNI, ne păstrăm stilul vestimentar în sarcină?

Când primăvara începe în calendar, dar pe geam se bate iarna cu primăvara, garderoba are cel mai mult de suferit. Cum sarcina este punctul central pentru noi, hainele devin numai instrumentul către o stare de bine, cu riscul de a fi purtate pentru o foarte scurtă perioadă, chiar o posibilă risipă ulterioară.

Dar chiar și așa Verni, ne păstrăm stilul vestimentar pe perioada sarcinii? Ne schimbă o sarcină tipul vestimentar? Facem concesii?

Dragi graviduțe, nu o să omit faptul că perioada sarcinii, mai ales una multiplă este mai costisitoare, motiv pentru care facem reduceri de buget de unde se poate.

VERNI, hai să nu mai tăiem bugetul de la haine

Cum așa? Simplu: apelați la un outlet cu produse originale. Prețurile sunt puțin spus modice, ceea ce îți permite chiar să te joci cu stilurile vestimentare.

Hai să facem din hainE VERNISAJ!

Nu este greu deloc VERNI. Nu trebuie să faci shopping tourism. Pur și simplu alegi două culori opuse cromatic și încerci să găseşti hainele, accesoriile și încălțămintea potrivită. Per sesiune de cumpărături.

Practic îți creezi o ținută completă la fiecare comană. Poate părea ciudat, mai ales că stilul de cumpărături este altul. Cumpărăm vreo 5 bluze odată dacă lucrăm la birou sau 3 tricouri, un pantalon și o rochiţă dacă lucrăm de acasă.

De, pandemia și-a spus cuvântul și facem cumpărături de haine mai puțin decât în mod normal, iar tipul de haine se duce spre lejer, larg, casă și multe pijamale colorate.

Exemplul meu de ținută, varianta 1

Îți dau ca exemplu culorile maro și albastru. De preferat ar fi ca aceste culori să fie în aceeași zonă de putere. Adică fie sunt ambele închise, fie sunt ambele deschise, pentru a se putea păstra „distanța” (contrastul) cromatică dintre ele.

Nu mai lungesc vorba și îți arăt un colaj realizat de mine. Colajul este fix pentru vremea aceasta incertă. Bine, fără ploaie. Pentru ploaie mai adăugăm o umbrelă.

haine evernisaj

Albastrul acesta denotă putere. Fix ceea ce are nevoie o femeie însărcinată cu gemeni. Dar și seninătate. Pentru a calma energiile și gândurile. Culoarea maro reprezintă stabilitatea, siguranța, fidelitatea. Practic, este acea combinație de terapie prin culori.

Am ales materiale ușoare în partea de sus, pentru a nu strânge burtica, precum și încălțări comode, pentru picioare ce astăzi sunt umflate, mâine nu.

Altă propunere de hainE VERNISAJ

haine de la magazinul evernisaj

Această propunere este mai timpurie. Însă, nu imposibil de purtat VERNI. Parcă văd în vreo două săptămâni cum răsare un soare semeț, numai bun de o mică plimbare.

Rochia este din bumbac și elasten. Ce-i drept nu prea ai cum să porți pe durata unei sarcini gemelare numai materiale naturale. Circumferinţa unei sarcini cu multipleți este vădit mai mare iar hainele ce nu sunt elastice fac mai mult rău.

Geanta și brățara sunt punctele de atracție ale acestei ținute, special alese pentru a distrage atenția de la burtică.

Ce-i drept această ținută este mai neutră, cam toate componentele se învârt pe la aceeași culoare. Însă, tu poți să îți creezi ce ținute dorești.

Dacă în partea de sus a corpului să spunem că ar fi mai ușor de îmbrăcat prin alegerea de bluze, cardigane sau rochițe mai lejere, cu un croi larg sau lat, în partea de mijloc sau partea de jos treaba este alta.

Noroc cu pantalonii pentru gravide. Aceștia pot fi purtați în combinații inedite, prezente sau trecute.

pantaloni de gravide everni

Ce-i drept în trecut se cam ascundeau sarcinile, pentru că nu se mai vedea talia femeii. Astăzi nu cred că mai este aceasta o problemă VERNI.

Cumpărături în magazine sau în online?

E VERNI, S-A Jucat cineva cu internetul și a creat un magazin numai bun pentru noi, femeile. Ce-i drept nici nu prea recomand femeilor însărcinate cu gemeni să plece la drum după haine de maternitate sau pentru noutăți de primăvară.

În primul rând pentru că mai toate trebuiesc probate, ceea ce poate fi dificil într-un magazin fizic. Astăzi sunt atât de multe magazine ce îți facilitează schimbul sau returul produselor ce nu ți se potrivesc încât nu se mai rentează. Plus recomandările de distanțare socială de care trebuie să ținem cont.

Acest magazin încarcă zilnic între 100-200 de produsE VERNI. S-A Jonglat bine cu toate categoriile de produse, în așa fel încât să mulţumească toate privirile. Toate stilurile vestimentare. Toate timpurile ce pot fi „refăcute” prin aducerea laolaltă a hainelor de tip outlet damă.

VERNI, ce fel de graviduță ești?

Faci parte din categoria celor curajoase, sociabile și mândre de burtica ei? Porți haine colorate, îndrăznețe în croi sau accesorii? Cumperi produse noi, OUTLET sau SH?

Sau faci parte din categoria „pe vechiul stil”? Te ascunzi VERNI între pliurile unei rochii?

rochie cu stil
sursa pixabay

Acoperi burtica cu o curea sau fundă gigant? Porți mai mult pantaloni? Alegi materiale groase și culori închise pentru a nu atrage vorbe de duh asupra burticii? Cumperi încălţăminte second hand ?

EeeeeE VERNI, S-A Judecat mult femeia însărcinată din cauza hainelor purtate. Astăzi, consider că nu mai trebuie să băgăm de seamă astfel de vorbe.

„Verba volant scripta manent” zicea cineva tare de mult. Astăzi eu scriu pentru tine și pentru toate graviduțele ce poată în pântece gemeni sau multipleți. Și scriu astăzi despre haine.

Evernisaj este magazinul online ce poate da șansa oricărei femei să poarte haine originale la un preț adaptat unei perioade cu mari cheltuieli: perioada sarcinii.

rochie everni

Este magazinul ce luptă împotriva trendului fast-fashion. Este magazinul ce îți menține demnitatea, chiar dacă ai ajuns la fundul sacului cu bani.

rochie cu doua fete EVERNI
rochie cu doua fete

Apoi, după perioada sarcinii revin la ideea mea: ce facem cu hainele rămase, le donăm sau le aruncăm? Aștept răspunsul tău VERNI, Irina și Ionela, Ana și Călina, Dana și Mălina…

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns