baldachin de tavan gri i roz prfuit diametru 75 cm 62 31378
Recomandari de produse si servicii

Unde gasesc baldachin, perna de sarcina, perna de alaptare si Babynest? Simplu, la magazinul Pacokids!

Ca să aranjezi camera copiilor şi să ceri sfaturi uneori este epuizant psihic. Ce este cel mai bun, moale, inofensiv, potrivit ca preţ? De unde să cumpăr? În cât timp se livrează? Au magazine fizice dar livrează şi acasă?

Pandemie, pandemie, dar copii încă se mai fac şi sper că din dragoste. Şi dacă numărul lor este de la 2 în sus… tensiunea creşte şi mai şi. Nu mai spun de tensiunea de pe biata coloană, picioare şi ochi. Da, ochi, căci ei sunt primii care văd perne de sarcină, perne de alăptare gemeni, salteluţe, paturici şi alte obiecte colorate, moi sau ferme.


Cum gemeni nu sunt pe toate drumurile şi nici în toate familiile, informaţia ajungem să o luăm din comunităţi. Comunităţi de gemeni sau comunităţi de mămici ce lucrează de acasă. Din această categorie am luat şi eu o mămică la întrebări cu scopul de a aduce un plus de informaţii femeilor însărcinate cu gemeni.

Mămica din acest interviu se numeşte Oana şi are un magazin cu obiecte pentru pici, dar şi pentru mămici.

poza39

Vă invit să citiţi rândurile următoare.

PMDG-Bună, dragă mămică. Te rog să te prezinţi.
OD-Bună, numele meu este Oana. Sunt mămica unei fetiţe minunate pe nume Alessia şi persoana din spatele Pacokids.
PMDG-Ce este Pacokids?
OD-Conceptul ce stă la baza Pacokids este dorinţa de a ajuta părinţii preocupaţi de siguranţă şi calitate să găsească produsele potrivite, adaptate nevoilor lor şi ale copiilor.


,,Atunci când devii părinte începi să conştientizezi responsabilitatea enormă pe care acest lucru o aduce cu sine.,, -Oana Damaschin


PMDG-De unde a plecat nevoia ta de a crea acest magazin?
OD-Am creat acest concept deoarece atunci când devii părinte începi să conştientizezi responsabilitatea enormă pe care acest lucru o aduce cu sine şi asta poate fi copleşitor pentru o mamă la început de drum.

Acest magazin mi-a dat oportunitatea de a mă dedica mai mult timp fetiţei, nefiind condiţionată de un program fix de muncă.

PMDG-Ai descoperit o nevoie sau mai multe nevoi ale viitoarelor mame pe care poţi să le rezolvi garantat?
OD-Mi-am dorit să vin în întâmpinarea nevoilor mamelor încă dinainte de naşterea copilului sau a copiilor. În consecinţă am încheiat o colaborare minunată cu un producător român.
PMDG-Minunat! Deci avem şi producători români. 🙂 <3
OD-Sigur. Astfel, pe site-ul nostru puteţi găsi o gamă variată de perne ergonomice, extrem de utile şi comode. Le recomandăm incă de la începutul sarcinii pentru a asigura un somn comod. Este de asemenea un accesoriu indispensabil în perioada de alăptare: te ajută să alăptezi într-o poziţie ergonomică, menţinând bebeluşul în siguranţă şi spatele tău într-o poziţie corectă anatomic.

perna 3 in 1 cornule cu bufnie gri 151 148379


PMDG-Ce ne poţi spune despre umplutura acestor perne?
OD-Umplutura este moale și rezistentă (sub 10% toleranță la tasare) iar husa este detașabilă. Pentru că nu am uitat nici mămicile de gemeni sau tripleţi, pe site-ul nostru avem o gamă de perne special concepute pentru alăptarea în tandem.
PMDG-Poţi să vorbeşti puţin despre pernele pentru alăptat gemeni?

perna alptat gemeni mini 172 959924


OD-Sigur. Pentru început pot spune că husa acestor perne are un buzunărel în care îţi poţi pune diferite lucruri de care ai nevoie. Conţinutul acestei perne variază. De exemplu un model are conţinutul format dintr-o spumă cu densitate medie şi o spumă cu memorie. O altă pernă are conţinutul dintr-o spumă cu densitate medie.
PMDG-Ne poţi recomanda un produs din magazinul tău ce ne poate duce cu gândul la visare dar şi la intimitate?
OD-O daaaa! Baldachinul.

baldachin de tavan gri i roz prfuit diametru 75 cm 62 31378 1

Pentru a completa decorul camerei copilului recomand deasupra pătuţului montarea unui baldachin. După ce se renunţă la pătuţ, baldachinul poate fi montat într-un colţ dedicat lecturii pentru a crea o atmosferă de poveste. Aranjat confortabil, colţul de lectură va deveni locul preferat de relaxare al întregii familii.

Poţi pune baldachinul şi deasupra patului matrimonial, în sufragerie sau pe balcon iar în interiorul lui ai montate agăţători pentru beculeţe şi alte accesorii astfel încât tu să îl poţi personaliza şi folosi după bunul plac. 🙂


PMDG-Pot să îmi spun şi eu viziunea cu privire la acest baldachin?
OD-Sigur. Te invit şi pe tine la visare.


PMDG-Eu aş vedea acest baldachin cât mai aproape de un geam cu ceva privelişte. Ar fi locul unde mămica însărcinată poate să citească articole sau cărţi de specialitate despre perioada sarcinii gemelare. Baldachinul ar oferii acel efect de ceapă. Adică ar fi protejată cel puţin vizual de factorii externi. Ar fi locul unde poate visa la bebeluşii ei şi locul unde ar putea să alăpteze în intimitate.
OD-Interesant punct de vedere.

PMDG-Ca o ultimă recomandare, dar pentru copii, ce ne mai poţi spune?
OD-Este simplu: Babynest. Încă din primele zile de viaţă cei mici se pot simţi în siguranţă în BabyNest-urile noastre. Vor avea astfel un spaţiu sigur pentru un somn odihnitor, mult confort şi relaxare. Un BabyNest-ul 3 în 1 este perfect pentru cosleeping acolo unde se poate şi se practică. Mutarea cu blândețe în pătuţ, călătorii, și mai nou, alăptare este mult mai comodă pentru bebeluş. Salteluţa poate fi folosită separat sau se transformă în toponccino. Lateralele pot fi utilizate ca apărătoare sau protecţie pătuţ. Brațele sunt detașabile şi au umplutură hipoalergenică şi anticonglomerare, cu husă din bumbac.

baby nest 0 8 luni 3 in 1 culcu protecie patu i saltea model alb cu stele gri 34 455704

PMDG-Parcă îmi imaginez o pereche de gemeni, fiecare în Babynest-ul lui. Însă aceştia nu vor sta aşa cuminţei. Fiind obişnuiţi să se atingă mereu în burtică, vor căuta să se atingă şi acum, mai ales că sunt într-un mediu nou, total diferit de cel din pântece.
OD-Şi nimic nu le va sta în cale dacă ei doresc să fie împreună. Le recomand Babynest-urile de tip 3 în 1 ce pot avea marginile detaşabile. În acest fel frăţiorii se pot atinge în voie.
PMDG-Ce drăguţ pare a fi.
OD-Este cu siguranţă.
PMDG-Mulţumesc Oana pentru recomandări. Îţi urăm spor la treabă şi la cât mai multă îndrumare a prietenelor tale.

Pe Oana Damaschin am întâlnit-o în Comunitatea WAHM la postarea #payitforward. Însă, voi o puteţi găsi atât pe site cât şi pe Facebook.


Până la noi informaţii şi sfaturi MERGEM ÎNAINTE! Tu-i mama măsii de pandemie 😛

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns