cursuri pentru parinti
Evenimente

Pentru o mămică echilibrată şi tăticii trebuie să facă cursuri pentru tătici

Să fii mamă nu este uşor. Nu eşti mamă când rămâi însărcinată. Devii mamă odată cu naşterea şi se concretizează în secunda când îţi ţii copilul prima dată în braţe.
Nici tată nu eşti atât timp cât copilul nu este născut. Odată primit în braţe după naştere, începe o perioadă nouă ce va ţine toată viaţa ta de adult. Şi… să nu crezi că găseşti un manual universal. O nu! Mai ales dacă ai cel puţin doi copii.


În sprijinul taţilor vine de acesta dată MODERN DAD’S CHALLENGES PE DATA DE 26 SEPTEMBRIE.

ce este modern dads

Evenimentul cu care debutează în aceasta toamnă are ca temă “GESTIONAREA RELAŢIILOR DINTRE FRAŢI” dar şi o parte dedicată cuplului, căci fără viaţă de cuplu am fi doi oameni cu “meseria de părinte”.


Prima parte a evenimentului va fi susţinută de Andreea Stefiuc, Psiholog clinician, psihoterapeut și consilier cu formare în psihologia copilului, cuplului, adultului și a familiei, consultant și psihopedagog de recuperare, inițiator al proiectului Pas Spre Tine – program complex dedicat familiei și persoanelor cu impact în dezvoltarea copilului de la 3 la 18 ani

Relaţia de cuplu când familia de măreşte” este numele celei de-a doua părţi a evenimentului. Cu siguranţă va fi la fel de importantă şi de interesantă, mai ales că bărbaţii nu merg de fel la cursuri despre relaţii în general. Ei sunt acele entităţi ce se bat cu pumnul în piept pentru aşi arăta forţa şi dominaţia. Dar, tot ei se topesc la gânguritul bebeluşului sau când “băiatul tatii” bate primul cui.

Evenimentul începe la ora 18.30 şi se termină în jurul orei 21.30. Pentru a răsplăti prezenţa, participanţi vor avea parte şi de o tombolă. Personal vă spun că unele premii pot fi NU UAU, ci mult peste aşteptările voastre.

Pentru a putea fi realizat acest eveniment şi-au adus contribuţia LIDL şi Nestle

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns