produs multikooker
Recomandari de produse si servicii

Cu 1 Crock-Pot descoperi uşurinţa gătitului simplu și rapid

Secretul bucătăritului eficient pentru mamele cu gemeni!

Dragă mămă cu gemeni, este timpul să aduci magia în bucătărie și să faci gătitul o experiență plăcută și eficientă cu ajutorul Crock-Pot! În acest articol, voi explora beneficiile acestui minunat aparat, voi oferi exemple credibile de utilizare și voi dezvălui două momente de „aha” care îți vor transforma complet abordarea față de gătit.

Beneficii:

1. Economisește timp și efort cu Crock-Pot:

   Cu un aparat  Crock-Pot gătitul devine o simplă formalitate. Adăugați ingredientele preferate dimineața, setați temperatura și programul, iar la sfârșitul zilei veți fi întâmpinați de aroma delicioasă a mâncării gata preparate. Mamele ocupate pot acum să pregătească mese sănătoase fără a petrece ore în bucătărie. Îţi explic puţin mai târziu acest concept de pui ingredientele dimineaţa şi seara ai mâncarea caldă 😊

Economisești timp și efort cu un aparat  Crock-Pot dacă optezi pentru preparate de tipul “totul odată”. În acest fel scapi de verificat oara sau cratiţa din cuptor vreme de vreo 2 ore.

Aici la tipul “totul odată” merge să faci faci ciorbă de fasole sau mâncărică de fasole, cirobă de vită, oaie sau de burtă.

La preparate de tipul felul 2 eu am gătit tocăniţe de vită, de oaie, sarmale în foi de varză şi ardei umpluţi. Am încercat şi pilaf cu legume numai de curiozitate. Deşi a ieşit un preparat gustos consider că timpul lui de gătire la cuptor este rezonabil, aproximativ 30 de minute dacă îl fac numai cu legume.

crock-pot pilaf

2. Gătire sănătoasă și conservarea nutrienților cu ajutorul acestul multicooker:

   Crock-Pot utilizează gătirea lentă la temperaturi joase, ceea ce permite conservarea maximă a nutrienților din alimente. Prin această metodă, poți să te bucuri de mâncare delicioasă și sănătoasă fără a compromite valoarea nutrițională a ingredientelor.

Unde mai pui că acest aparat de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente. 😀

3. Diversitate Culinară Simplificată cu acest ajutor :

   De la supe și tocănițe, la fripturi și chiar deserturi, Crock-Pot îţi permite să experimentezi o gamă variată de rețete. Acesta nu este doar un aparat pentru gătit lent, ci și un aliat versatil în bucătărie.

4. Economisește Bani:

   Aşa cum am spus şi mai devreme, acest aparat de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente. Cu Crock-Pot poți alege orice fel de bucăți de carne, deoarece procesul de gătire lentă le face mai moi și mai suculente. Astfel, economiseşti bani fără a sacrifica calitatea meselor familiei.

5. Crock-Pot reduce consumul de energie:

   Crock-Pot utilizează energie eficient, comparativ cu alte metode de gătire care implică folosirea cuptorului sau/şi a plitei. Astfel, contribui și la reducerea amprentei de carbon a familiei tale.

Din experienţa mea îţi spun că în general mâncărurile gătite de mine la Crock-Pot durează aproximativ 65 de minute.

Dacă ar fi să gătesc în stilul obişnuit o fasole, un rasol,  o pulpă de oaie, sarmale, ardei umpluţi sau o cirobă de burtă, cu siguranţă ar dura cel puţin 2 ore, timp în care o mare parte din acest interval aş sta în bucătăfie să verific nivelul apei din vas, dacă s-a ars ceva, dacă a dat în foc.

Toate aceste posibile situaţii nu există cu aparatul Crock-Pot Express Multicooker.

6. Crock-Pot are funcţia menţine cald

Crock-pot mentine cald

 Uneori, prinsă în treburile casei sau cu temele copiilor de clasa I, unde scrisul de mână seamană mai degrabă a scris electrocutat 😀 , preparatul meu trece în aparatul Crock-Pot Express Multicooker în faza de Menţinere caldă.

Această funcţie menţine preparatul cald până eşti gata să  serveşti mâncarea familiei. Acestă funcţie menţine la sadiul de fierbinte preparatul, dar nu are puterea să îl mai gătească.

Exemple credibile de utilizare:

1. Tocăniță de legume și pui:

   Adăugați legume proaspete, bucăți potrivite de pui, condimente și apă în Crock-Pot într-un moment de respiro sau cînd faceţi o mica pauză de la alte îndatoriri. Dacă eşti ca mine, îţi aminteşti de mâncare seara, când toată familia este acasă 😛 . , Dar cine va  avea o tocăniță delicioasă și sănătoasă pentru întreaga familie pentru care a depus un efort minim?   😀

2. Desertul rapid cu mere și scorțișoară:

   Pune mere tăiate în bucățele în Crock-Pot, adăugă scorțișoară și puțin zahăr apoi lăsați să se gătească la temperatura potrivită. Rezultatul va fi un desert delicios și sănătos, perfect pentru momentele de răsfăț.

3 momente de „Aha”:

1. Programare în avans pentru libertate:

   Una dintre cele mai mari realizări ale Crock-Pot este capacitatea de a programa gătirea cu mult timp înainte. Imaginați-vă să plecați dimineața la serviciu și să vă întoarceți acasă la o cină gata pregătită și o casă mirosind a mâncare delicioasă. Acesta este adevăratul sens al libertății în bucătărie!

Sună tare wow acest lucru, dar, eu recomand să foloseşti acestă funcţie  stând acasă, pentru binele tău, al case şi a sistemului electric.

Însă, poţi “să abuzezi” de acestă funcţie de programare a gătirii când ai musafiri sau vine coana scoară, pe care este bine să o impresionezi cu ceva deosebit 😛  Cum sună rasol de vită sau  ruladă de porc cu cartofi naturi?

2. Mai mult timp petrecut cu familia:

   Prin simplificarea procesului de gătit, Crock-Pot îţi eliberează timp prețios pe care îl poți petrece cu cei dragi. Nu mai trebuie să stai ore în bucătărie, în schimb, te poți bucura de timpul în familie sau de activități relaxante.

3. Ce pui în Crock-Pot, rămâne în Crock-Pot

Adică tot ceea ce pui în vasul de gătit va rămâne acolo. Bine, mai puţin aburul şi presiunea care ies la finalizarea procesului de gătire.

Vasul din interiorul Crock-Pot Express Multicooker are gradaţie pentru un maxim admis la gătirea cu acest aparat. Nu am încercat să depăşesc gradaţia pentru că efectiv cantitatea de mâncare rezultată în urma procesului de gătire cu Crock-Pot ne-a fost suficientă nouă, o familie cu 4 persoane.

crock-pot continut cutie

Concluzie:

Crock-Pot este răspunsul pentru mamele cu gemeni care doresc să aducă magia gătitului în casele lor fără a compromite timpul și sănătatea. Cu beneficii evidente precum economisirea timpului și efortului, gătitul sănătos și versatilitatea culinară, acest aparat devine un aliat de încredere în orice bucătărie.

Descoperă secretul unei vieți culinare fără stres cu Crock-Pot!

P.S. Desi am scris mult despre aparat acum, poze nu am :D, numai cea cu pilaf 😛
Promit sa revin cu pozele mele, cu preparatele mele facute cu ajutorul lui Crock-Pot 🙂

L.E. 19.02.2024 🙂

Încheiere de vânzare:

Având în vedere beneficiile oferite de site-ul eMag pentru achiziția aparatului multicooker Crock-Pot, inclusiv posibilitatea de a cumpăra în rate cu funcția MyWallet și livrare gratuită pentru abonații Genius, este evident că acesta reprezintă cea mai potrivită opțiune pentru cei interesați să își procure acest electrocasnic util în bucătărie.

Îmi doresc să subliniez faptul că înțeleg dificultățile financiare cu care se confruntă mulți dintre clienți, în special mamele ocupate cu gemeni și tripleți, care își doresc să pregătească mâncare delicioasă și sănătoasă într-un mod facil și eficient. Prin urmare, recomand cu încredere acest site pentru achiziția aparatului multicooker Crock-Pot, în speranța că va aduce nu doar comoditate în pregătirea meselor, ci și un strop de bucurie și ușurare în viața de zi cu zi.

L.E. 27.02.2024

Am revenit cu poze așa cum am pormis 🙂

Zilele acestea am gătit ciorbică de văcuță <3

ciorba de vacuta la crock-pot
ciorba de vacuta in crock-pot

Mancarica de cartofi cu oase garf de porc si cartofi intregi, carfofii au fost ceruti intregi de catre copii 😛

mancarica de cartofi si oase garf de porc la crock-pot

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns