build a house 4503738 640
Recomandari de produse si servicii

Creditul ipotecar pentru o locuință proprie, potrivită pentru familia ta mărită!

Să fii părinte nu este uşor. Să fii părinte într-un spaţiu mic este şi mai apăsător. Să fii viitor părinte de gemeni necesită un spaţiu rezonabil și o responsabilitate enormă pentru familie.

copi mici

În general, în cazul cuplurilor tinere, spațiul de locuit devine un semn de întrebare abia la nuntă sau, în unele cazuri și mai tardiv, abia odată cu sarcina. În perioada sarcinii femeia pune și mai mult accent pe căminul familiei, așa că începe să își aranjeze cuibul cu și mai multă atenție. Pentru copii, mamele sunt nevoite să adapteze locuința, să asigure o mobilă adecvată, preferabil fără colțuri, căptușită cu materiale moi, pufoase și călduroase.

Începutul sarcinii este momentul cheie pentru un nou cuib, potrivit pentru familia extinsă. Însă de unde bani pentru o casă?! Chiria nu este o opțiune pe termen lung, mai ales pentru siguranța unei familii. Soluția ideală este achiziționarea unei locuințe cu ajutorul unui credit ipotecar.

Nu mi se pare practic să mergem din uşă în uşă pe la banci pentru a cere o ofertă bancară, așa că varianta cea mai potrivită pentru obținerea unui credit ipotecar este brokerul de credite. Acesta, pe lângă atribuțiile specifice acestei profesii și codul său de etică indubitabil, respectă normele de distanţare socială şi scurtează semnificativ ieşirile din casă pentru a obține cele mai bune oferte de la bănci.

Sunt familiarizată cu domeniul financiar-bancar, însă ajutorul unui broker de credite este întotdeauna bine-venit. De curând chiar mi-a atras atenția acest articol din Forbes, Bilanț AVBS Credit: intermediere de credite în valoare de peste 300 de milioane de euro în 13 ani de activitate. Brokerajul bancar a luat amploare în România în ultimii ani, iar AVBS Credit a devenit cel mai mare broker de credite cu capital 100% românesc din țara noastră.

Iată câteva detalii despre brokerul de credite:

O firmă de brokeraj bancar, adică o firmă de intermediere credite așa cum este și AVBS Credit, este ca un mall de produse bancare. În acest mall al creditelor, românii pot găsi produsele de finanțare de la numeroase instituții bancare și non-bancare din România. Avantajul în acest caz este faptul că brokerul de credite poate obține pentru client o dobândă mai avantajoasă și îl ajută pe acesta să obțină creditul dorit în cele mai bune condiții, într-un termen cât mai scurt.

Serviciile de intermediere credite ale AVBS Credit sunt 100% gratuite!

credit ipotecar AVBS Credit


Brokerul de credite identifică pentru client:
– cele mai bune oferte de creditare de la diferite instituții bancare,
-îi explică acestuia terminologia bacară, precum și obligațiile și drepturile din contractul de credit,
– îi relatează toate costurile necesare contractării creditului pentru achiziționarea locuinței,
– întocmește pentru client dosarul de credit și îi rămâne alături chiar și după obținerea creditului.


Așa cum dezvăluie și Forbes, brokerii de credite sunt experți în intermedierea creditelor ipotecare:“Ponderea creditelor bancare intermediate a fost distribuită astfel: 80% credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, 16% credite de nevoi personale și 4% credite pentru persoane juridice și alte tipuri de credite.”

În general, cei care contractează credite ipotecare sunt persoanele tinere, proaspăt căsătorite, cei care urmează să devină părinți sau care au devenit recent părinți. Opţiunea creditului ipotecar este cea care le transformă în realitate dorinţa de a avea un cămin propriu. Un bonus pentru creditul ipotecar este şi tinereţea debitorilor care le permite acestora să plătească creditul ipotecar într-o perioadă destul de mare de timp.Creditul ipotecar potrivit presupune și o rambursare sigură și lină, iar brokerul de credite este specialistul de care ai nevoie pentru a lua această bună decizie pe termen lung.


Pentru mai multe detalii, îți propun să discuți direct cu un broker de credite AVBS Credit din orașul tău, față în față sau telefonic. El cu siguranță știe să explice tot ceea ce trebuie să știi despre creditul ipotecar.

new logo avbs finals


Iată câteva informații despre AVBS Credit:

*AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I că cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

*Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns