Cea mai bună centură prenatală
Recomandari de produse si servicii

Cea mai bună centură prenatală

Sarcina este o perioadă minunată din viața unei femei, dar poate fi și o perioadă dificilă din punct de vedere fizic.

Multe femei se confruntă cu dureri și disconfort în timpul sarcinii, mai ales în zona spatelui și a abdomenului. În acest caz, o centură prenatală poate fi o soluție excelentă pentru a sprijini corpul în timpul sarcinii și pentru a reduce disconfortul.

Dar odată sarcina ajunsă la termen durerile și disconfortul cauzat de lunile de sarcină nu dispar ca prin minune. Aici pot intervenii centurile postnatale. Centurile de după sarcină pot fi folosite pentru a accelera procesul de recuperare după o intervenţie chirurgicală abdominală, cum ar fi cezariană.

Atât centura prenatală cât şi centura postnatală fac parte din categoria de centuri de maternitate.

Ce este o centură prenatală?

Centura prenatală este un dispozitiv medical special conceput pentru a sprijini corpul în timpul sarcinii și pentru a reduce disconfortul. Aceasta este purtată în jurul taliei și este ajustabilă pentru a se potrivi cu dimensiunea abdomenului în creștere. Centura este disponibilă în diferite materiale, dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească cu nevoile fiecărei femei.

Uite un model de astfel de centură


Recomandată de fizioterapeuți

Centura prenatală este recomandată de fizioterapeuți pentru a sprijini corpul în timpul sarcinii. Aceasta poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului în zona spatelui și a abdomenului, precum și la îmbunătățirea posturii corpului. De asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de incontinență urinară și la prevenirea herniei ombilicale, mai ales în cazul sarcinilor gemelare.

Sarcina și sarcina gemelară

Centura de maternitate prenatală este utilă atât în cazul sarcinii obișnuite, cât și în cazul sarcinii gemelare. În cazul sarcinii gemelare, corpul este supus unui efort suplimentar, iar o centură prenatală poate ajuta la reducerea disconfortului și la sprijinirea corpului în timpul sarcinii, mai ales în cazurile când se acumulează un surplus consistent de kilograme sau sarcina este tip balon lunguieț, poziționat cu vârful spre exterior.

O astfel de centură este Centura Prenatala Lola&Lykke®

Centură prenatală

*Este creată din materiale stretch respirabile, concepută pentru a susține greutatea burticii tale în continuă creștere.

*Centura Belly Band pentru maternitate este ergonomică și ușurează presiunea pe spate, pelvis și vezică. Curele de sprijin duble și pachetul cald/ rece care se potrivesc perfect în buzunarul din spate îți oferă un plus de confort.

*Centura prenatală de susținere pentru sarcină este un must-have pentru viitoarele mame. Ridică și susține burta, ușurând presiunea asupra spatelui, pelvisului, coloanei vertebrale și a vezicii urinare.

Centura de maternitate Belly Band Lolă&Lykke® este gândită și creată ergonomic, confortabilă și flexibilă. Susține o postură adecvată și reduce riscul apariției de vergeturi.

BENEFICIILE CENTURII:

✔ Suport al spatelui la nivelul înalt, al șoldurilor și suport abdominal
✔ Viscoză de bambus supermoale, este confortabilă pe pielea sensibilă care se întinde continuu
✔ Curele de compresie extra cu fixări ușoare de velcro pentru ridicarea și susținerea burticii de gravidă
✔ Are un buzunar în zona din spate pentru calmare cu ajutorul terapiei cald și/ sau rece, conceput pentru a ușura durerile de spate
✔ Suport, stabilitate și echilibru suplimentar în timpul exercițiului fizic
✔ Ușurează presiunea asupra spatelui, pelvisului și coloanei vertebrale
✔ Ameliorează disconfortul vezicii urinare
✔ Reduce riscul de vergeturi
✔ Proiectat ergonomic, confortabil și flexibile – ușor de pus și de reglat.
✔ Design Double Layer – Două curele de compresie reglabile, cu fixare ușoară cu cârlig și buclă, ajută la ridicarea burticii de gravidă și la suportul spatelui.
✔ Pachet cald/ rece pentru extra confort – Dispune de un buzunar spate pentru calmarea terapiei la cald și rece, conceput pentru a ușura durerile de spate.
✔ Ajustare pentru ritmul burticii de creștere – Fiecare dimensiune a benzii oferă 25 cm de reglare pentru a crește odată cu bebe.
✔ Ideal pentru gravidele active – Suport și stabilitate suplimentară în timpul mișcării.

Se găseşte în următoarele mărimi, potrivite şi pentru sarcinile gemelare: S, M, L, XL.

S Circumferinţă burtă 75-95 cm (+/- 5 cm)
M Circumferinţă burtă 90-110 cm +/- 5 cm)
L Circumferinţă burtă 105-125 cm (+/- 5 cm)

Compoziție material – exterior: 95% bambus, 5% Spandex.
Interior: 40% Poliester, 40% Nylon, 20% Neopren.
Suport întărit din spate cu două nervuri verticale (PP)

Se clătește în apă rece și se usucă la aer.

Lolă&Lykke reprezintă garanţia unor produse de înaltă calitate, de lungă durată, în ambalaje 100% reciclabile, fără plastic. Compensăm amprenta de carbon din producţie, transport şi promovăm schimbări sociale pozitive prin sprijinirea unor iniţiative de sănătate maternă.

Argumente pro centură prenatală

Centura de maternitate poate fi o soluție excelentă pentru a sprijini corpul în timpul sarcinii gemelare și pentru a reduce disconfortul. Aceasta poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului în zona spatelui și a abdomenului, precum și la îmbunătățirea posturii corpului. De asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de incontinență urinară și la prevenirea herniei ombilicale.

Iată şi alte modele de centură prenatală

centura abdominala
Model 6

Pentru acele viitoare mame care doresc să facă o investiţie în sănătatea lor arăt şi acest set format din CENTURĂ PRENATALĂ ŞI CENTURĂ POSTNATALĂ.

nichiduta Set 2 Centuri Postnatala si Prenatala LolaLykke

Concluzie

Centura prenatală este recomandată de fizioterapeuți pentru a sprijini corpul în timpul sarcinii și pentru a reduce disconfortul. Aceasta poate fi utilă atât în cazul sarcinii obișnuite, cât și în cazul sarcinii gemelare. Este important să urmați instrucțiunile producătorului și să consultați un medic sau un fizioterapeut dacă aveți întrebări sau probleme. Cu toate acestea, o centură de maternitate, indiferent de producător sau specificații poate fi o soluție excelentă pentru a vă sprijini corpul în timpul sarcinii și pentru a vă face viața mai ușoară și mai confortabilă.

Alegerea potrivită de centură prenatală depinde de nevoile și starea fizică a fiecărei femei.

Indiferent de alegerea făcută, este important să consultați un medic înainte de utilizare pentru a vă asigura că este sigură și eficientă pentru corpul dumneavoastră.

Uite ce cuvinte au scris utilizatorii de centură prenatală

recenzie centura prenatala
centura prenatala recenzie

Alătură-te celor câteva mii de mamici care sunt mulţumite de centura prenatala! Citeste testimonialele lor pe site-urile produselor recomandate mai sus şi cumpără-ţi propria centură!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns