copii gemeni
Recomandari de produse si servicii

Cele mai căutate jucării pentru copii: 16  opțiuni minunate pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului

Ești în căutarea jucăriilor potrivite pentru copiii tăi? Perfect, în acest articol îţi voi prezenta cele mai căutate  24 de jucării grupate aşa:


de fete
de băieţi
neutre
meserii
jocuri sportive
jocuri de societate

Indiferent dacă ai un băiat, o fată sau pe ambii vrei să le cumperi jucării. Acest articol te va ghida în alegerea celor mai bune jucării, de la seturi de păpuși și mașinuțe, până la jocuri de societate și jucării educative. Să începem!

  Cele mai căutate jucării pentru fete – Cărucioare de Păpuși și Păpuși

Fetele adoră să se joace de-a familia, iar un cărucior de păpuși este o alegere fantastică. Poate fi folosit în nenumărate scenarii de joc și îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile sociale și de empatie.

Cărucioare de păpuși– Sunt perfecte pentru joaca de-a părinții. Sunt ușor de manevrat și pot fi folosite pentru a transporta păpușile oriunde în casă sau în parc.

cele mai cautate jucarii carucioare papusi
cele mai cautate jucarii carucioare papusi
cele mai cautate jucarii carucioare papusi

Păpuși- Barbie, bebeluş sau LOL sunt un clasic. Fie că alegi versiuni clasice sau cele mai noi modele, păpuşile menţinate mai devreme sunt o jucării versatile care oferă nenumărate posibilități de joacă. Fetele își pot imagina scenarii, pot schimba ținutele păpușilor și pot crea povești fără sfârșit.

 cele mai cautate jucarii barbie
cele mai cautate jucarii bebelusi
cele mai cautate jucarii LOL

Dacă vrei să le aduci bucurie și să le oferi ore întregi de distracție, aceste jucării sunt alegerea potrivită!

  Cele mai căutate  jucării pentru băieți – Mașinuțe și Roboți

Băieții adoră acțiunea, așa că mașinuțele și roboții sunt alegeri populare care îi țin implicați și activi, mai ales dacă au şi telecomandă.

Mașinuțele de jucărie – Sunt ideale pentru băieții pasionați de vehicule. Fie că este vorba de mașini de curse sau camioane, aceste jucării sunt ușor de transportat și pot fi folosite pe orice suprafață solidă.

Unele merg şi pe pereţi, o ştiu din exerienţă- Moş Crăciun a adus de la tataiele copiilor mei aceste maşinuţe… . Tu poți chiar să  combini aceste maşinuţe cu piste de curse pentru un plus de distracție!

cele mai cautate jucarii masinute politie
cele mai cautate jucarii  set masinute
cele mai cautate jucarii set garaj masinute

Roboți de jucărie – Roboții sunt la mare căutare printre băieți. Sunt robuști, interactivi și pot fi controlați cu telecomandă. În plus, îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile tehnice și să-și folosească imaginația.

cele mai cautate jucarii  robotei cu telecomanda
cele mai cautate jucarii robotei catel
cele mai cautate jucarii robotei transformers

Cu aceste jucării, băieții se pot distra ore întregi, creând propriile aventuri și scenarii de luptă!

Cele mai căutate  jucării neutre – Seturi de Nisip

Dacă dorești o jucărie care să fie potrivită pentru toți copiii, indiferent de gen, seturile de nisip sunt o opțiune minunată.

Seturi de nisip – Aceste seturi vin cu diferite forme, găleți, lopeți și alte accesorii pentru a crea structuri în nisip. Sunt excelente pentru jocul în aer liber, încurajează creativitatea și abilitățile motorii fine. Copiii pot construi castele, pot excava și pot crea povești în nisip.

cele mai cautate jucarii seturi de nisip

cele mai cautate jucarii seturi de nisip
seturi de nisip

Seturile de nisip sunt alegerea perfectă pentru o zi însorită în grădină sau în parc. E o modalitate excelentă de a aduce copiii împreună pentru jocuri imaginative! Şi nu vă faceţi griji dacă se termină nisipul, în parc se mai gasesc iarbă, pământ, crengi şi alte asemenea ce pot fi folosite tot cu seturile de nisip.

Cele mai căutate jucării de meserii – Bucătar, Medic, Curățenie

Copiii adoră să imite adulții și să se joace de-a meseriile. Vor începe cu ceea ce văd în casă, la bunici, mătuşi, unchi, etc. Ai înţeles idea.  Iată câteva opțiuni care îi vor încânta!

Seturi de bucătărie – Copiii pot găti mâncăruri imaginare, pot servi la masă și pot crea scenarii de restaurant. Cu astfel de jucării puteţi exersa la infinit buna purtare în societate, fără grija de a sparge vesela. Aceste seturi de bucătărie  sunt distractive și educative, ajutând copiii să-și dezvolte abilitățile sociale și de comunicare.

cele mai cautate jucarii seturi de bucatarie

Seturi de medic – Aceste seturi vin cu stetoscop, termometru și alte accesorii medicale în varianta pentru copii. Copiii se pot juca de-a doctorul și pot învăța despre sănătate, îngrijire şi diferite specialităţi medicale.

cele mai cautate jucarii seturi de medic

Recomandare pentru părinţi!!!

Verificaţi fiecare jucărie din seturile acestea pentru a nu avea margini ascuţie sau nefinisate corespunzător. Unde este cazul nivelaţi sau îndepărtaţi partea ascuţită. Copiii au tendinţa de a pune direct pe piele jucăriile “medicale” pentru a imita exact comportamentul unui medic sau a unei asistente.

Seturi de curățenie – Oferă-le copiilor o măturică, un aspirator de jucărie și alte unelte de curățenie adecvate pentru cei mici. Îi va ajuta să înțeleagă importanța curățeniei și responsabilității, într-un mod distractiv. Dar şi partea în care curăţenie se face mai greu decât se face mizerie şi dezordine.

cele mai cautate jucarii  seturi de curatene

Aici se poate plusa cu un set de masinute de gunoieri.

Aceste jucării sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților sociale și pentru a-i încuraja pe copii să exploreze lumea meseriilor din jurul lor.

Cele mai căutate  jocuri sportive – Badminton, Ping Pong, Baschet

Dacă dorești să-ți încurajezi copiii să fie activi fizic, jocurile sportive sunt soluția perfecta, indiferent ce sport alegeţi!

Seturi de badminton – Un sport minunat pentru întreaga familie, dar de jucat în doi, potrivit gemenilor  😀

Jocul de  badminton  este ușor de învățat și poate fi jucat oriunde în aer liber. Bine, atât timp cât nu bate vântul şi zona de joc este fără denivelări.

cele mai cautate jucarii set badmintorn

Ping Pong – Este distractiv și competitiv. Seturile complete ce conţin şi fileul pot fi instalate pe orice masă, fiind perfecte pentru joaca în familie.

 Soţul meu a crescut în casă cu o masa de Ping Pong şi i-a plăcut tare mult asta. Avea mereu “musafiri” care în realitate doreau să se joace Ping Pong când vremea era urâtă. 😀

Poţi şi tu să îţi realizezi o masa de Ping Pong  potrivită copiilor tăi. Sau poţi lua setul complet în parcuri.

cele mai cautate jucarii set tenis de masa

Baschet – Coșurile de baschet de jucărie pot fi montate oriunde, oferind copiilor șansa să practice aruncările și să se bucure de jocuri competitive. Aici intră inclusiv copiii imobilizaţi într-un cărucior cu rotile.

cele mai cautate jucarii baschet

Aceste jocuri sportive vor menține copiii activi și plini de energie, fiind perfecte pentru zilele însorite în parc sau în cute.

Cele mai căutate  jocuri de societate – Jenga, Monopoly, Nu te supăra, frate

Închei această serie de recomandări cu jocuri de societate, perfecte pentru serile petrecute în familie sau pentru petreceri cu prietenii!

Jenga – Un joc de echilibru și concentrare. Copiii se vor distra încercând să scoată piese fără să doboare turnul. Atenţie, uneori turnul de piese se dărâmă numai pentru că ce/cei mici doresc să audă cum cade ceva.

cele mai cautate jucarii jenga

Monopoly – Un joc clasic care îi învață pe copii despre afaceri și investiții. Este perfect pentru întreaga familie. Păcat că nu are mai mult scris, în felul acesta ar citi si ei mai mult… 😛

cele mai cautate jucarii  monopoly

Nu te supăra, frate– Un joc simplu și distractiv, ideal pentru copii de toate vârstele. Este competitiv și ușor de înțeles, atât de copilul mic cât şi de câtre copilul încăpăţânat.

Pentru a face mai distractiv acest joc puteţi înlocui pionii cu alte piese similare, dar serie de câte 4. De exemplu 4 soldăţei, 4 boabe de fasole mare, 4 oameni Lego, etc. Sper că ai prins idea.

cele mai cautate jucarii nu te supara frate

Aceste jocuri de societate sunt ideale pentru serile în familie și vor aduce bucurie și voie bună în casa ta!

În final, indiferent de jucăria pe care o alegi, asigură-te că este sigură și potrivită pentru vârsta copilului tău. Sper că aceste sugestii te-au inspirat și că vei găsi jucăria perfectă pentru copiii tău!

Spor la cumpărături și la joacă!

Cu drag,
A.D. Mama

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns