raceala de toamna
Mama si copiii

Mi-am permis două zile și jumătate de toamnă

Fuse joi când mi-am dat seama că mă paște o răceală. De, ce vreau şi eu când copiii sunt la grădiniţă şi nema ieşit din clasă de la 7,30 la 17 când îi iau. Nu mă întrebaţi de ce nu ies, am renunţat să mă lupt cu morile de vânt. 🙁

Dar nu renunț la timpul meu. O fi toamnă afară, dar eu acum mă consider într-o primăvară reloaded. Mi-am permis o răceală de numai două zile şi jumătate, adică de vineri (15 octombrie) după ora 17, că de, copiii tot trebuie să îi aduc acasă. Apoi mi-am dat voie să se manifeste răceala…

Răceala de toamnă se scurtează cu produse springfarma


Precum toamna, m-am uscat treptat, de la piele la păr. Numai nasul era bogat în… reziduri. Au fost două zile în care corpul meu își permitea fizic să fie bolnav, dar mintea mă îndemna să apelez la sertarul springfarma, adică cel cu de toate, de la vitamine la suplimente alimentare și fiole. Și am folosit cuviincios niște fiole Astenor Energy, capsule de FLORAL’AISE, spray cu apă de mare hipertonică de la Assiste, ceaiuri fierbinți de la Alevia antigripal şi sunătoare de la Dacia Plant.

suplimente alimentare
arhiva personala

Dar când noaptea vine și știi că dimineață va fi luni, tu musai trebuie să fii fresh, așa te vrea societatea. Însă tu nu, că mai vrei bolnav, să leneveşti în pat, să citești, să vezi un film, ba să faci și o baie cu spume, că de, alea două zile și jumătate de toamnă nu ai fost în stare un ochi să deschizi…

În fine, luni este ca o primă zi de “primătoamnă” ca efect al folosirii cu precădere a Astenor Energy. Acesta a contribuit la crearea unui metabolism energetic normal, cât şi la funcţionarea normală a sistemului nervos dar şi la menţinerea sănătăţii psihice.

Acel psihic mi-l termin des cu grădi online și grădi fizic. Pentru cine nu are încă stresuri, aka copii, vă explic acum:
Când copiii merg la grădiniță, sufăr fizic după vreo viroză (mă tomnesc, usuc, tușesc)
Când copiii participă la grădinița online, sufăr de nevroze (educație prin sms sau un link către x cont de YouTube nu consider educație, dar educatoarele de la grupa copiilor așa consideră 🙁 )

Scapă de starea de toamnă cu Black Friday la SpringFarma

După ce îmi trecea această stare de toamnă, îmi aduc aminte că am cumpărat recent de la SpringFarma – farmacie online un set de 3 teste antigen, cu transport gratuit. Dar mă simt mai bine și nu mai văd rostul efectuării unui test. Complexul de vitamine, ceaiurile, sprayul și capsulele pentru flora intestinală și-au făcut efectul. Energia crește în mine precum mugurii unei plante primăvara.

hidratare din plante

Ba chiar am curajul să întind pe sârmă în curte un lighean plin de haine spălate… acum 3 zile și uitate în mașină. Nu mă certați, am mai dat o clătire cu balsam și primăvară scot din ele. 😛 Însă văd că mai am ceva toamnă în păr. Pare tern, uscat și zici că stă să pice dacă nu îi dau urgent un tratament.


Nu-i bai, ceva despre fiole La Cabine pentru păr am mai citit tot la farmacia cu preț mic. Am auzit că și ei s-au primăvărit puțin 😛 Recent au schimbat numele, dar ofertele au rămas la fel de mici la taxat 😀

Ce bine, după două zile și jumătate de toamnă în mine, bugetul a ofilit portofelul (soțului) până la noua aprovizionare cu seva salariului din câmpul muncii.

raceala si gripa

Între timp fiolele La Cabine FLASH HAIR 11 ÎN 1 îmi pot infuza firul de păr până la un aspect de claie demnă de îngrijit de un profesionist.

fiole la cabine

Deși nu se pot observa toate cele 11 efecte ale fiolelor La Cabine, șase sunt sigur vizibile și anume: hrăneşte în profunzime, înmoaie şi facilitează coafarea, oferă volum, oferă o strălucire sublimă, menţine intensitatea culorii și îmbunătăţeşte capetele despicate. Bine că este recomandat să se folosească seara, căci ziua sigur aș uita să îl folosesc sau ar ajunge pe vreo coadă de pisică ce încearcă să scape de furcile caudine, aka ghearele „stresurilor”.

Și cum ziceam că am depășit cele două zile și jumătate de toamnă din mine, cum urmează să îmi primăvăresc părul, iete că îmi veni cheful de mers în parc. Vremea plăcută și în stil primăvăratic m-a făcut să mă bucur de fiecare frunză căzută, de multitudinea de culori și nuanțe din copaci și de pe alei, de zâmbetele copiilor mei.

Bucuria copiilor a fost amplificată de frunze. Multe frunze, o greblă, mătura și fărașul persoanei de la curăţenia parcurilor. Adică ai mei copii și-ai băgat singuri intership la mătură în Parcul Lumea Copiilor.

Energia pământului și contactul cu plantele ne dau multă bucurie, din acest motiv nu am reproșat nimic copiilor și i-am lăsat să măture efectiv aleile parcului.

A fost o priveliște plăcută să îmi văd copiii că nu se dau în lături de la a mătura sau a ajuta un necunoscut. A fost frumos să simt o zi plăcută de toamnă precum o zi de primăvară, pentru că nivelul meu de energie și starea de bine revine treptat după cele două zile și jumătate de răceală.

Când scriu acest articol este 29 octombrie și efectiv pentru mine au fost până acum numai două zile și jumătate de toamnă. Zilele de după ploi au fost zile plăcute ca de primăvară, când bucuria și starea de bine ne scoteau din casă. Ce-i drept pentru starea de bine au contribuit și produsele comandate de la farmacia online springfarma.com.

Au prețuri mici fix la ceea ce te interesează. Au oferte de sezon sau de la producătorii de medicamente și produse de îngrijire personală. Iar ceea ce pe mine mă atrage ca o albinuță la un buchet de flori este următoarea ofertă: cumpără X (care se întâmplă să fie fix ce am nevoie) și ai TRANSPORT GRATUIT. Cam ca săptămânile trecute când am comandat 3 teste antigen și am avut transportul gratuit.

teste tip antigen
arhiva personala
teste la pret mic

Acum am pus ochii pe o ofertă la jeleuri cu multivitamine pentru copii, șampon pentru soț și o cremă de față pentru mine. Cu o bună hidratare, energizare și hrănire, primăvara este în a mea familie.


Articol scris pentru SuperBlog 2021
Despre Floral’aise am scris aici 🙂

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.