rochii cu buline
Recomandari de produse si servicii

Ești însărcinată? Poartă 2-3 rochii OneSize sau Oversized .

Rochia poate fi elementul salvator pentru o femeie însărcinată cu gemeni. Dar nu orice fel de rochie, ci model OneSize sau oversized.

Din primăvară până în toamnă rochia este elementul salvator pentru graviduțe.

Materiale ușoare, vaporoase, colorate și croiuri largi fac din rochii una din bucuriile maternității.

Scurte, midi, trei sferturi sau lungi, cu bretele, mânecuțe sau cu mâneci lungi, gusturile vor fi satisfăcute.

Cred că nu există femeie însărcinată care să nu își dorească să prindă vara cu mândrețea de burtică. Cumva ascunsă la vedere, sarcina arată tare bine în rochii.

Dacă sarcina permite mișcare și viitoarea mămică se simte bine, nici nu are nevoie de motiv pentru a purta ținute festive. În acest articol voi prezenta numai rochii colorate, chiar festive dacă le asortați cu bijuterii și alte accesorii potrivite.

Rochiile din acest articol nu au fost create special pentru perioada maternității, dar tocmai croiul, materialele și uneori mărimile disponibile le fac potrivite.

Însă, dacă este un model anume care vă interesează și doriți o mică ajustare pentru o mai mare stare de bine, nu ezitați să contactați site-ul. Atelierul propriu vă ajută cu mare plăcere dacă croiala o permite.

contact pentru rochii de modificat

Am scos din galeriile selectate de mine acele rochii pe material negru, din două motive:

  1. Negrul atrage puternic căldura, ceea ce transformă burticuța într-un cuptor
  2. Consider perioada sarcinii un motiv de bucurie, personal asociez negrul cu doliul și nu cu „calitatea” lui de a micșora

Am făcut colaj de rochii pentru a vedea modelul de rochie din mai multe puncte de vedere. Pe unele culori detaliile se văd diferite. Unele modele îmi par total diferite dacă le văd pe o culoare/imprimeu deschis sau o culoare/imprimeu închis.

11 rochii de vară OneSize sau Oversized

Acestea fiind menționate, vă invit la mica mea expoziție în imagini cu tema rochii de vară pentru femei însărcinate. Pentru informații suplimentare despre fiecare model vă rog să dați click pe imaginea interesată.

rochii midi cu buline

rochii lungi cu buline

rochie mini  oversize cu buline

rochie lunga cu buline

rochii midi roz prafuit

rochii cu croi larg

rochii midi croi lejer

rochii midii uni

rochii midii cu volanașe

rochii croi larg unii

rochie midi model portocaliu

Sper că v-ați făcut o idee bună despre rochiile OneSize sau Oversized. Însă, dacă doriți și alte produse vestimentare, nu ezitați să căutați categoria specifică „Haine pentru gravide„.

Pentru un plus de ajutor, vă încurajez să folosiţi tabelul de mărimi. Acesta se găsește strict pe pagina produselor. Adică accesezi un produs dorit, să spunem o rochie, apoi dai scroll în jos pentru a găsi partea de tabel. În funcție de produs ți se cere anumite măsuri, apoi rămân salvate informațiile. La fiecare accesare de alt produs vei primi recomandarea de măsură conform informațiilor date.

Sper ca recomandările mele să îți bucure vara. Să îți coloreze zilele și să lase loc lejer burticii prețioase.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *