magazine cu sutiene de sarcina in cashclub
Recomandari de produse si servicii

Ești însărcinată cu gemeni și poftești la cumpărături? Atenuează simptomele cu CashClub.

Bună ziua dragă femeie,

Tocmai ai aflat că ești însărcinată cu gemeni și ai început să ai o poftă bizară: cumpărăturile.

Haine, dermatocosmetice speciale pentru perioada sarcinii, cărți cu și despre femeia însărcinată, mobilier mare, pufos și colorat.

Apoi treci la pluşuri gigant, salopețele în forme de animăluțe, scaune de masă pentru bebeluşi și o duzină de biberoane. Mai ai puțin și poftești la o casă mai mare.

Ei bine, la capitolul casă încă nu am cum să te ajut, dar la capitolul poftă de cumpărături DA. #farabaniaruncati

Sfaturi de la o mămică cu gemeni

Bonus, la final de articol îți fac o recomandare de maxim interes, atât în perioada sarcinii, cât și ulterior. Recomandarea face parte din categorie „descrețitul frunților, relaxarea picioarelor”.

Fără cifre în sarcina gemelară

Nu o să îți spun cam cât costă perioada sarcinii pentru o femeie însărcinată cu gemeni. Nu îți arunc sume de 5000 de lei analizele, 2500 de lei hainele și vreo 1200 medicamente și suplimente alimentare pentru perioada de maternitate.

Nu, astea sunt numai simple enumerări. Nu doresc să speri, să panichez femeile ce au o situație financiară mai precară sau să ridiculizez pe cele ce au prea mult.

Astăzi doresc să prezint o aplicaţie ce odată instalată, nu cere de mâncare, dar aduce bănuţi în buzunare. Aplicație pe care o poți recomanda prietenilor și familiei sugerându-le faptul că pot contribui la starea ta de bine prin efectuarea în mod normal a cumpărăturilor lor.

Indiferent că sunt adepții telefonului sau a calculatorului, această aplicație este ușor de folosit. Ba mai mult, și ei pot beneficia de pe urma aplicației dacă transmit link-ul personalizat către cunoscuți.

Dragă femeie însărcinată cu gemeni ce poftești la cumpărături

Sunt sigură că nu ai fost imună la mega site-ul AliExpress. Ce femeie nu și-a comandat o husă de telefon, 30 de fluturași 3D sau buretele minune? O rochiţă, ceva accesorii de bucătărie sau un mouse de o formă mai interesantă? Ei bine, dacă îți spun că toate aceste comenzi îți pod aduce de acum înainte bucuria unor bănuți înapoi, te fac mai puțin vinovată de pofta cumpărăturilor?

Coșul de cumpărături are valoare prea mare?

Ai deja în coșul de cumpărături 5 cărți despre activități de făcut cu copiii? Deja valoarea coșului nu îți mai permite să cumperi și materialele pe care dorești să le folosești pentru punerea în aplicare? Uite o recomandare:

În aplicația CashClub am găsit magazinul online Editura Casa. Având deja acasă cartea „Cum să faci săpun de casă”, am căutat ultimele oferte. Știind din experiență că seturile sunt mereu mult mai avantajoase, acolo am mers prima dată în site. Și am găsit comoară: set de 10 cărți cu numai 30 de lei, în reducere de 78%. Logic că am dat comandă.

manda data pe aplicatia cashclub
comanda plasata cashclub
comision primit in cashclub

Dacă până acum erai stresată în privinţa comenzilor, acum acestea te pot destresa, în același timp adunând într-un fel de portofel electronic acel mărunțiș ce îl ignori în general la magazine sau prin casă. Poate fi acea puşculiţă ce îți poate plăti o ecografie de urgentă sau o poftă de ceva bun taman când s-a terminat salariul dar mai este încă multă lună până la următorul salariu.

Ce este atenuatorul de cumpărături Cash Club?

Răspunsul este o platformă ușor de folosit ce îți aduce înapoi între 1 și 30% din valoarea cumpărăturilor făcute.

Sub ce formă se administrează atenuatorul?

În două forme, ambele ușor de folosit.

-Forma pentru femeile însărcinate cu gemeni ce au recomandarea de a sta la pat: aplicația mobilă pentru iOS și Android.

pasii de instalare cashclub


-Forma pentru femeile active, bine înfipte în picioare și cu degetele conectate la o tastatură de calculator: Extensie de browser pentru Chrome

instalare extensie

Lingușeală de soție pofticioasă

Dacă vrei să ai susținere din partea a cel puțin un membru din familie, îi poți lua o bere mică, din aceea la 0.33 ml domnului soț/iubit și să îi spui așa:
Dragul meu, data viitoare când mai faci revizia la mașină sau cumperi un acumulator auto dacă folosești unul dintre magazinele din platforma CashClub primești înapoi bănuți de un grătar. Doamne fere să aduni cumva bani de vreo două anvelope noi.” Cu această afirmație sigur l-ai dat gata pe domnul tău.

Cooptează scepticii în „secta” CashClub

Aici ai nevoie de ceva voință și eventual putință. Dacă sarcina ta gemelară nu este prea avansată sau nu ai recomandare de odihnă la pat, poți să faci un drum să îți vizitezi mama și unul să îți vizitezi soacra. Nu înainte de a comanda flori de la Floria sau Flori de Lux.

Bună creștere se vede de la ușă, iar un buchet colorat de flori încântă ochiul, nasul și sufletul. Înmoaie înverșunarea bătrânilor ce merg pe ideea să nu faci risipă la cumpărături.

Lor poți să le prezinți opțiunea de comparator de prețuri. În acest fel vor vedea singure unde este recomandarea de preț mai bun sau un comision cashback mai mare pentru acel produs sau coș de cumpărături.

comparator de preturi
cashclub comparator de preturi

#farabaniaruncati

Pune temelii bune la comunitatea ta CashClub

Se spune că tații de fete sunt mult mai protectori. Se spune că sunt mai agresivi și posesivi.

Poți să îl îmbunezi pe tatăl tău dacă îi spui că ai de gând să îți faci un cuibușor solid, folosind materiale de construcţii de cea mai bună calitate de la Mat Haus.

Te rog să îi menționezi faptul că ai luat în calcul și o serie de senzori pentru fum, gaze, apă sau hoți. Şi că o parte dintre ele pot fi cumpărate cu bănuţii veniți înapoi de la comenzile de materiale de construcție dacă vei face tu sau chiar și el comenzi în aplicația CashClub.

Investește în viitorul tău cu 1-2 cursuri

Știu că nu pare momentul potrivit, dar încearcă să îți faci timp pentru a învăța ceva nou sau ceva în completarea jobului actual. Nu ai vrea să fi luată prin surprindere în momentul când revii la muncă. Mai este nevoie să precizez comisionul de 7,5% pe care îl poți primi dacă accesezi cursurile Udemy din aplicația CashClub?

cursuri

Leagă prieteniile cu referral 

Dragă graviduță,

Știu că ai multe prietene, colege și încă pe atât de cunoștințe. Hai să le legăm mai bine prin acest referral. Adică tu le recomanzi să folosească aplicația sau extensia de browser CashClub pentru a primi cashback în urma fiecărei comenzi plasate.

Transmite informația și în grupurile de părinți de pe Facebook sau alte canale de socializare. Grupurile de cumpărături, de hobby-uri îți vor fi profund recunoscătoare. Cine știe, poate din acest referral aduni bani de o rochie superbă pentru botezul gemenilor.

Cum funcţionează referralul CashClub?

Destul de simplu, zic eu.

1.Se trimite un link personalizat din aplicația sau extensia CashClub către persoanele dorite. Eu am trimis în mesageria wp, în serii de câte 5 mesaje. Tu poți alege ce metodă de transmitere dorești.
2.Persoana ce primește link-ul își face cont. După activarea contului această persoană îți va apare într-o listă în istoricul tău.
3.După ce plasează prima comandă, atât persoana care a accesat link-ul de la tine cât și tu, primiți 30 de lei.
4.Comisionul per comandă devine valid după trecerea perioadei de retur.
5.Banii adunați în modul cashback pot fi retrași când depăşeşti suma de 50 de lei.

Mi se pare destul de simplu.

Dacă vrei recomandări suplimentare pentru că ești foarte sceptică, îți menționez blogurile bebelonia, științabanilor sau site-ul comunicate de presă.

Recomandarea mea bonus în acest articol se găsește tot în CashClub

Dragă femeie însărcinată cu gemeni,

Sper din tot sufletul că ești bine, energică și cu toate țiglele pe casă. Nu de alta, dar vreau să îți spun că jucăriile pentru adulți nu sunt excluse pe timpul sarcinii. Pot fi acel ceva ce ajung fix în locul acela unde nu mai ajungi tu.

Știu din experiență că flexibilitatea și mobilitatea într-o sarcină multiplă este profund afectată, dar viața sexuală nu trebuie oprită decât dacă sunt recomandări medicale în acest sens.

gasesti magazine pentru adulti in platforma cashclub
numai pentru adulți


Acestea fiind spune, vă las și eu link-ul de accesat platforma CashClub. Sper ca atenuatorul de cumpărături să își exercite efectele și asupra voastră.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *