Recomandari de produse si servicii

4 rochițe de vară potivite pentru sarcină și alăptare

Salutare dragelor,

Zilele acestea am ieşit cu copiii la plimbare. Am trecut la fuste colorate. Am una din denim verde, cu broderie în formă de triunghiuri şi una sport din tricot în dungi. Încă nu am găsit rochiţe pentru mine. Ce-i drept am luat ceva kilograme pe sistem nervos.

Pentru voi am astăzi 4 propuneri de rochiţe de vară, colorate, potrivite atât pentru sarcină cât şi pentru alăptare. Iar preţurile sunt sub 160 de lei.

Ştiu că vara este încă la început şi micile ploi ne pot strica plimbările, dar nu cred că ne prisosesc vreo două-trei rochiţe colorate. Am ales pentru voi imprimeuri florale, care să aducă o stare de bună dispoziţie.

Daisy Garden te va cuceri de la prima atingere. Este moale şi vaporoasă în acelaşi timp. Umerii puţin căzuţi îi dau o notă de elegantă.

Rochiţa este până deasupra genunchilor. Cel puţin la modelul din poză. Această viitoare mămică este însărcinată în 39 de săptămâni. Este o fericită femeie ce nu a luat prea multe kilograme. Însă, voi chiar de aveţi mai multicele, nu vă supăraţi. Mărimile sunt pentru toate graviduțele, indiferent de circumferinţa burticii.

Rochiţa Rose Garden este cea mai potrivită alegere pentru o zi de vară. Decolteul, umerii, lungimea, lejeritatea rochiţei de gravidă vor pune în evidenţă cele mai frumoase părţi ale corpului tău. Viitoarea mămică din această fotografie este însărcinată în 32 de săptămâni.


Nu ştiu cum stai tu cu aromele, dar buchetele de trandafiri imprimaţi pe acest material fin cu siguranţă nu îţi vor crea probleme ci încântare.

Rochiţa de gravidă Blue Garden este preferata mea. Acel bleo mă atrage ca un magnet. Mă linişteşte şi îmi dă impresia că sunt bucăţică dintr-un cer senin.

Blue Garden este o rochie potrivită pentru mămicile care alăptează, fermoarul din dreptul bustului oferind acces foarte rapid la sân. Copilul va fi şi el încântat de culori şi aveţi toate şansele ca el să vă privească cât timp papă. Sau poate analizează imprimeul cu margarete. Cine ştie? 😛

Rochia de gravidă Nude Vibe este cea mai elegantă din această serie de recomandări. Este lungă şi lejeră. Viitoarea mămică din fotografie este însărcinată în 12 săptămâni. Însă, sunt sigură că o sarcină mai avansată va da un aspect şi mai elegant femeii ce o poartă.

Rochia de gravidă Nude Vide este realizată din bumbac eco. Datorită materialului fin şi comod această rochie de gravidă poate părea în soare uşor transparentă. Pe timp de zi şi soare strălucitor o puteţi purta cu o jupă.

Dacă aveţi frici legate de mărimile rochiţelor, nu ezitaţi să contactaţi site-ul hotmama.ro Sunt bucuroşi să vă ajute. Şi, cine ştie, poate le deveniţi client fidel.

Înainte de încheiere ţin să vă aduc aminte că măştile sunt recomandate în spaţiile închise, mijloacele de transport sau locurile aglomerate. Dacă nu aveţi sau nu sunt suficiente, vă las mai jos oferta celor de la hotmama.ro
6 bucăţi cu 79 de lei


S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.