modern dads challenges
Evenimente

Curs GRATUIT pentru tătici- Cum să crești un copil independent

Fiind mamă de gemeni mereu a fost în mintea mea întrebarea “Oare o să pot face toate lucrurile cu doi odată?” În prima fază mă gândeam la greutatea efectivă a copiilor în braţele mele. Apoi, spre ruşinea mea am plecat urechea la “colegele” de salon şi la asistente care spuneau că dacă îl ţi în braţe pe bebe se învaţă acolo şi nu mai coboară. Într-un final îmi pare rău că am fost prinsă cu tot ceea ce înseamnă viaţa şi nu mi-am ţinut suficient (pentru sufletul meu) copiii în braţe.


Azi, copiii au 3 ani şi 5 luni. Deşi suntem în plină viroză respiratorie copiii sunt plini de energie dar neam nu vin la mine în braţe.


Astăzi am încercat pentru prima dată să îi despart, să meargă cel sănătos la grădi iar cel bolnăvior la doctor. Cel sănătos a spus că fără Alinul lui el nu pleacă de acasă.
Concluzia este că ei se vor unul pe altul şi de mine se pot lipsi fără probleme. Cu tati este mai greu, mai ales că în ultima vreme îl vede mai rar.

Ce am încercat eu să fac în creşterea şi educarea lor până la vârsta de 3 ani se numeşte “Creşterea unui copil independent”. M-am axat mai mult pe partea practică, începând cu schimbatul hainelor, dusul vaselor murdare la spălat, spălarea părţilor intime, am inspirat curiozitate şi voinţa către încăpăţânare(sau o fi moștenită?!). La partea de limite, ehe… Poveste lungă dar putem să completăm aceste carenţe prin prezenţe la cursuri.

Acesta este şi scopul acestui mic articol, să anunţ următorul curs MDC 16: “Cum creştem un copil independent?” ATENŢIE!!! Acest curs este pentru tați, stâlpul familiei ce mai necesită şi el puţină şlefuire pe ici şi colo.

modern dads challenges

Ce m-a atras la acest curs?

Păi prezenţa a două femei puternice: Cristina Oţel şi Urania Cremene. Ambele mame. Ambele cu dicţie cursivă în faţa publicului. Ambele au înţeles că şi ele pot aduce un plus de cunoştinţe unei comunităţi de tătici implicaţi în creşterea copiilor lor.

Ca teme abordate în acest curs avem “Ingredientul esențial în a-i învăța pe copii despre valori” şi “De la cooperare la disciplină”. Evenimentul este moderat şi de această dată de Sofia Frunză.

Undeva pe parcursul cursului va avea loc şi un moment de practică, organizat de Urania.

Sponsorii ce au făcut ca acest curs să prindă formă sunt Lidl România, Boiron, De’Longhi România, AQUA Carpatica.

Înscrierea se face completând formularul de înregistrare: https://www.moderndads.ro/events/.
Soţul tău când a fost ultima oară la un curs pentru tătici? Crezi că se vă simţii ruşinat în sală cu peste 60 de alţi tătici curioşi şi implicaţi? Spune-i că dacă îi place are ocazia ca aproximativ odată pe lună să meargă la evenimentele Modern Dad’s Challenges.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.