Evenimente

Mă duc la Social Media for Parents 2019

Dragi mămici,

Deşi acest blog vă este dedicat vouă în primul rând, am făcut şi o categorie de Evenimente. Aici voi posta evenimente dedicate părinţilor, dar şi evenimente dedicate copiilor.


Primul eveniment la care am participat anul acesta cu dorinţa de a aduna informaţii pentru viitoare mame de gemeni a fost FamilyExpo, desfăşurat în perioada 28-30 iunie la Romexpo în pavilionul B1-B2. Despre acest eveniment voi scrie cu altă ocazie, încă îmi aduc materialul.

Un alt eveniment dedicat părinţilor va avea loc luna aceasta pe 17 iulie la Hotel Caro. Acesta se numeşte Social Media for Parents şi este un eveniment dedicat bloggerilor de parenting din România.Cu alte cuvinte este un eveniment dedicat acelor oameni care reuşesc să transmită în scris cam tot ce se întâmplă la aceste evenimente. Însă, şi bloggeri sunt părinţi şi sunt unii ai naibii de ambiţioşi. Au casă, copii, un loc de muncă şi blog. Sunt informaţi corect, investesc timp şi bani în educarea lor dar şi a copiilor.

Acest eveniment se bazează pe prezenţa sponsorilor:


Scriu acest mic articol pentru că tocmai am primit invitaţia de la EVENSYS CONFERENCES, organizatorul evenimentului. Am fost şi anul trecut la eveniment şi am aflat destul de multe lucruri interesante.

2018

Detaliile evenimentului din acest an le găsiţi aici


De asemenea, la acest eveniment vor participa şi companii ce vor să înţeleagă mai bine lumea parentingului. Dintre speakeri voi menţiona ATENA BOCA, SORIN CĂDAR, GABRIELA MALOUF, MIRUNA IOANI.

Sper să mă întorc cu cât mai multe informaţii pentru voi, dar şi pentru mine. Până la urmă, sunt şi eu mamă şi am nevoie de informare şi ajutor de specialitate.

Până data viitoare vă urez multă sănătate şi cu bune sau cu rele, MERGEM ÎNAINTE!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.